skip to Main Content

Zebrano

Wood description: Het kernhout is geelachtig van kleur met donkerbruine aderen die evenwijdig aan de voomas verlopen. Wanneer het hout kwartiers wordt gezaagd of gesneden, verschijnt de bekende zebra-achtige streeptekeing waaraan het hout zijn naam te danken heeft. De bruine aderen komen voor met tussenafstanden van 5-10 mm en zijn 0,5-1,5 mm breed. Dosse gezaagd hout vertoont een drukke vlamtekening.

Botanic name: Microberlinia bisulcata.
Geographic: West Africa

Neem contact op Bekijk fineer

Zoek uw eigen
fineer uit

Onze fineerspecialisten helpen u graag met het begeleiden van uw fineerproject. Geen boom is hetzelfde, iedere stam fineer is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, u moet kiezen. Uw ontwerp heeft een bedoeling. Daarom selecteren we liever persoonlijk met u het fineer dat past bij uw idee en de uitstraling van uw project, zodat alles beantwoord aan uw verwachtingen.

Kuiper Holland produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal voor de interieurbouw, houthandel, keukenindustrie en jachtbouw. Wij leveren niet aan particulieren. Tevens produceren wij op aanvraag FSC® gecertificeerd gefineerd plaatmateriaal.

Contact opnemen